Pages

streda 28. júna 2017

Moja starostlivosť o pleť

Ahoj!
Každá pleť si vyžaduje nejakú starostlivosť. Či už je to suchá pleť, mastná alebo normálna.
Nie vždy si robím túto starostlivosť o pleť, ktorú vám chcem ukázať - maximálne tak dvakrát do týždňa. 






Ako prvé si namočím tvár a použijem peeling od Clearskinu. Pleť je po ňom krásne čistá a hladká, keďže odstraňuje odumreté bunky a čistí póry. Tento peeling je krémovejšieho zloženia, takže nemáte pocit, že by ste si ubližovali. Tento peeling používam raz do týždňa. Peeling zmyjem z tváre a pokračujem ďalej :)







Na suchú pleť si nanesiem čistiacu masku, opäť od Clearskinu. Táto maska obsahuje kyselinu sylicylovú. Počas nanášania má maska modrú farbu a ako schne, tak sa mení na bielu. Je vhodná pre všetky typy pletí :) Masku používam jedenkrát do týždňa. Na zmývanie masky používam malý uteráčik na fotke, ktorý namočím trochou vody a zmyjem. :)







Pleť si ďalej čistím micelárnou vodou od Neutrogeny. Má príjemnú vôňu a krásne vydezinfikuje tvár. Používam ju každý deň a potom nemusím mať strach, že by sa mi na tvári vyhodila nejaká nechcená vyrážka. 







Po vyčistení pleti si natriem krk a dekolt sérom proti vráskam od planet spa. Pekne to napne a vyživí kožu. Po tomto kroku si dlhšie na tvár nič nedávam, keďže póry sú pootvárané a tak tvár nechávam odpočívať. Sérum používam málo, ale už by som mala začať viac. :P







Neskôr si tvár natriem denným krémom od Yves Rocher a nechám pleť pekne odpočinúť. Tento krém je aj v nočnom prevedení. Obe krásne voňajú a pleť je po nich veľmi jemná. Krém sa snažím používať iba vtedy, keď je moja pleť suchá. Krém je na všetky typy pokožky.





Takto vyzerá moja starostlivosť o pleť, po ktorej pleť krásne žiari a je veľmi hebká :) 

Krásny zbytok dňa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Design by | SweetElectric